Magi's mix

Thursday, February 22, 2007

I hartje de kakkewieten

http://www.hetpaleis.be/events.php?id=125&parent=53&show=photos&phid=856

Friday, February 16, 2007

met de billen bloot...


Werken met je billen bloot, tis weer eens wat anders.
En dat op dikke truiendag.
Mijn favoriete jeans had het vorig weekend lichtjes begeven, mijn poepvlak was afgesleten en je zag er een klein beetje door. Ik dacht dit te kunnen verhelpen met langs de binnenkant een lapje nylon te plakken. You know zoals je vroeger op je knieƫn kreeg of op je ellebogen.
Maar doordat het lapje stof in het verkeerde zakje stak en ik dus de verkeerde gebruiksaanwijzing had, had ik het gat met het strijkijzer groter gemaakt... Geen erg, we hangen er een groter lapje stof op. Helaas heeft deze morgen dat lapje de geest gegeven en is mijn broek stelselmatig verder opengescheurd naargelang de dag vorderde...
Ik had gelukkig een mooi onderbroekje aan.

Thursday, February 08, 2007

Snowieeeeee

In al mijn enthousiasme ben ik vergeten mijn fototoestel mee op de piste te nemen en is dit de enige bestaande foto van onze eerste snowboardpogingen.
U ziet oefeningen op het droge: vallen en opstaan :o)
Waarna we naar Casablanca gingen voor het echte werk...
Wiehiee. Kan niet wachten tot we vertrekken, zeker na het sneewtapijt van vanmorgen. Mijn fiets heeft een mooi slippertje gemaakt. Ik ben er nog "elegant " kunnen afspringen om niet mee op de grond te belanden. Alhoewel, soms lijkt het me minder belachelijk om gewoon te vallen dan per se te willen blijven rechtstaan met alle rare zwaaibewegingen en struikelingen van doen... ni? Als ik mensen zo bezig zie, krijg ik gegarandeerd de slappelach.